Privacyverklaring

JMJ Schilderwerken

Deze privacyverklaring beschrijft hoe JMJ Schilderwerken persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt en deelt wanneer u gebruik maakt van onze schilderdiensten of onze website bezoekt. 

Over ons
JMJ Schilderwerken
KVK: 52277461
Mail: hansjmjschilderwerken@gmail.com

Verzamelde persoonlijke informatie 
Wij kunnen de volgende categorie├źn van persoonlijke informatie verzamelen:
– Contactinformatie
: Uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en andere vergelijkbare gegevens.
– Betalingsinformatie
: Informatie die nodig is om betalingen te verwerken, zoals factuur- en betaalgegevens.
– Projectdetails
: Informatie met betrekking tot de schilderprojecten die u aanvraagt of waarvoor u ons inschakelt.
– Communicatie
: Correspondentie tussen u en JMJ Schilderwerken, inclusief e-mails, berichten en andere vormen van communicatie. 

Gebruik van persoonsgegevens
Wij gebruiken de verzamelde persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:
– Het leveren van onze schilderdiensten en het uitvoeren van schilderprojecten.
– Het verwerken van betalingen en facturering.
– Het beheren van klantrelaties en het verstrekken van klantenservice.
– Het versturen van relevante informatie, zoals offertes, projectupdates en marketingberichten, indien u hiervoor toestemming heeft gegeven. – Het verbeteren van onze diensten en het aanpassen van onze communicatie aan uw voorkeuren.
– Het voldoen aan wettelijke verplichtingen en het beschermen van onze rechten. 

Grondslag voor het verwerken van persoonsgegevens
JMJ Schilderwerken verwerkt persoonsgegevens op basis van de grondslag toestemming.

Delen van persoonsgegevens
JMJ Schilderwerken deelt uw persoonsgegevens niet met derden. 

Bewaartermijn 
JMJ Schilderwerken bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om onze diensten te verlenen en bovenstaande doelen te realiseren.

Uw rechten
U heeft het recht om toegang te vragen tot uw persoonlijke informatie, om correcties aan te brengen, om bezwaar te maken tegen verwerking en om uw informatie te laten verwijderen, in overeenstemming met de geldende wetgeving. 

Beveiliging
JMJ Schilderwerken heeft voldoende maatregelen getroffen om de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen.

Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd worden gewijzigd om te voldoen aan veranderingen in de wetgeving of onze bedrijfspraktijken. Wij raden u aan om regelmatig dit beleid te controleren voor updates. 

Klacht indienen
Heeft u een klacht over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken? Neem dan contact met ons via onderstaande contactgegevens. Daarnaast kunt u een formele klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Indien u vragen heeft over deze 
privacyverklaring of over de manier waarop wij uw persoonlijke informatie verwerken, kunt u contact met ons opnemen via hansjmjschilderwerken@gmail.com

Deze privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 09-08-2023.