Home

Diensten

Algemene voorwaarden

Van idee tot offerte

Een voorbeeld van "voor en er na"

Contact

Foto's binnenwerk

Foto's buitenwerk

 

 

Schilderwerk

Wanneer u uw woning laat schilderen, zal er een keuze moeten worden gemaakt uit verschillende kleuren en materialen. Ik kan kosteloos en vrijblijvend bij u thuis langskomen, om u op dit gebied te adviseren en samen met u tot een goede keuze te komen. Bent u zelf aan het schilderen? Ook dan kunt u bij JMJ Schilderwerken terecht voor het benodigde materiaal en de verf. Vanzelfsprekend voorzien van vrijblijvend advies.

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend en met een duidelijke prijs en behandelplan. Meerwerk wordt alleen in overleg gedaan, zodat u achteraf ook niet voor onaangename verassingen staat!

Algemene werkzaamheden
- Kleur- en verftechnisch advies
- Onderhoudsadvies
- Houtrotreparatie

Schilderwerken
Alle voorkomende schilderwerken zowel binnen als buiten.

Wandafwerking
- papier- en vinylbehang
- Glasvliesweefsel
- Sauswerk

Wij geven 10 jaar schriftelijk garantie op de houtrotreparatie


Onderhoudsabonnementen

Onderhoudsschilderwerk is niet een kwestie van een nieuw laagje lak of verf op de ondergrond aanbrengen. Kennis inzake constructie, ondergrond, eisen en wensen is van belang om een goede voorbewerking en afwerking te realiseren. Door toepassing van de juiste technieken en materialen is ons streven om het onderhoud, op de lange termijn, zo voordelig mogelijk te houden.

Een uitgebreide inspectie met een daaruit voortvloeiend onderhoudsplan zal het repareren of vervangen van onderdele tot een minimum beperken. Naast eenmalig schilderwerk is er ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Met ons onderhoudsabonnement hoeft u niet meer naar uw schilderwerk om te kijken.

Na het uitvoeren van een basisbeurt verzorgen wij het schilderwerk bijvoorbeeld 10 jaar lang voor een vast bedrag per jaar. Veel van uw wensen kunnen in het plan opgenomen worden en het abonnement opzeggen kan op elk moment. Wij rekenen geen meerkosten voor tussenpersonen of organisaties en U betaalt geen rente! Wij bieden u een doorlopende garantie.

Onderhoudsplan:

Jaar 0 Schilderbeurt van het pand
Jaar 1 Controle
Jaar 2 controle en bijwerkbeurt
Jaar 3 Controle
Jaar 4 Onderhoudschilderbeurt
Jaar 5 Controle
Jaar 6 controle en bijwerkbeurt
Jaar 7 Herschilderen
Jaar 8 controle en bijwerkbeurt
Jaar 9 Controle
Jaar 10 Onderhoudschilderbeurt


AA Webdesign

beta-nederland.nl

JMJ Schilderwerken
Schildersbedrijf in Beekbergen